Decizia

Se spune ca cei din zodia Taurului sunt greu de urnit. Si caposi, si egoisti, si materialisti, si posesivi... stiu. Dar eu ma opresc la prima calitate. Suntem deci, se spune, greu de urnit. E adevarat. De exemplu, pe mine, mai bine ma pui sa cultiv porumb, sa il adun, sa il macin si sa il cern, sa fac din el pufuleti si sa ii si vand, decat sa ma mut. Dar m-au motivat motanii lu' Reli care s-au facut cu casa noua saptamana trecuta si pareau tare fericiti. Reli a investit 400 de lei in 2 casute ca sa le fie lighioanelor cald la iarna. Acum se indeletnicesc amandoi cu statul in poarta propriei case, ca Tache, Ianke si... si bine ca sunt doar 2 motani. Am hotarat sa ma mut. Am zis.

Ecuatia mutatului in cazul meu a fost simpla. O treime din lucruri am lasat in casa pentru ca acolo le-am gasit si o alta treime am aruncat pentru ca a venit momentul sa ma despart de busuiocul si scortisoara best before 2006. Ultima treime din lucruri am inceput sa o impachetez. Si nici din astea nu am nevoie de toate in viata de zi cu zi, multe sunt lucruri cu valoare sentimentala. Nu m-am putut desparti de hainele tricotate de Buni. Mi-a iesit un numar considerabil de cutii, n-as fi zis.

3 eroi m-au ajutat cu transportul si le sunt foarte recunoscatoare mai ales soferului care a suferit si un accident minor din cauza unei persoane de gen masculin cu CNP-ul 190... Chiar si eu - care nu am carnet - nu as fi pornit de pe loc, de la semafor, cu spatele. Si ma opresc aici ca tanara generatie este un subiect fierbinte in ceea ce ma priveste.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Mademoiselle Oui, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena