Schimbare de look

Ce, numai noi fetele sa mergem la coafor? Ia sa mai mearga si genul masculin, sa vada ce greu ne e! Vineri a fost programat la coafor si la mani-pedi unul dintre baietii lu’ Reli, si anume Basescu.

Cu greu a reusit sa il scoata Reli din casa, din cate mi-a relatat. Lui Base’ nu prea ii place transportul, in general, iar cel cu cusca, in special. Dar cu aromaroma de la cafea a reusit pana la urma.

Si-a plecat motan si s-a intors leu. Un mot in coada, niste cizmulite chic si o coama de toata frumusetea. Toate astea dupa ce l-a anesteziat si i-a facut mani-pedi, de fapt doar pedi. Maurice nu l-a recunoscut cu noul look si l-a scuipat o vreme dar au devenit din nou buni prieteni dupa vreo cateva ore.

Schimbarea de look era o necesitate pentru ca blana lui se tot incalceste si ajunge sa il doara de nu mai sta nici la periat, nici la mangaiat. Si ce matza e aia sa nu ii placa sa se instaleze confortabil la tine in brate tocmai cand tu ai ceva mult mai bun de facut, doar toata ratiunea ei de a fi e sa te incurce. Ma rog, mai traieste si sa manance, sa doarma sau sa isi ascuta ghearele pe canapea.

Acum ne e frica sa nu raceasca lighioana. Ne gandim serios sa ii cumparam o hainuta de catel. Are in talie 55 cm. Cred ca o sa mergem pe masura M.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Mademoiselle Oui, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena