Vreau lumina

M-am trezit sambata dimineata intr-o dispozitie buna si mi-am facut propus sa ma duc sa iau lumina. Nu, n-am incurcat sarbatorile, stiu ca e randul Craciunului – am in fata geamului de la bucatarie 2 Mosi Craciuni, unul colorat si unul luminat care vegheaza asupra mea.

Am pornit la drum sa-mi cumpar aplice si lustra. Am intrat prima data la Kika. Acolo, un domn dragut si amabil si-a oferit serviciile, spre ghinionul lui, inainte de a afla cat de nehotarata sunt. Dupa mult prea mult timp – se facuse noapte – am ales 4 aplice. Lustra nu o aveau pe stoc dar domnu' mi-a zis ca pot sa dau comanda si sigur o voi primi inainte de sarbatori.

La asa achizitie am primit cadou o lanterna smechera si un voucher de 75 de lei sa-mi iau brad. Foarte multumita ies de la Kika cocosata de cele 4 aplice, 2 cutii de depozitat gasesc-eu-ce si 1 bucata pisica turcuaz pe post de pusculita.

In parcare mi se aprinde beculetul si-mi zic sa intru la vecinii de peste drum, poate gasesc lustra. Inauntru am avut marea surpriza: nu numai ca am gasit lustra dar am gasit si aplicele cu mai bine de 60 de lei mai ieftine. Pe bucata. Si eu nu care nu am vrut sa intru ca nu imi placea cum suna numele... Hooornbaaach. Repede am facut retur la Kika pe motivul romanesc dincolo era mai ieftin.

Ajung acasa si constat ca a disparut din post Mos Craciunul colorat. Recunosc, mi-am exprimat bucuria cu un suras in coltul gurii dar bucuria s-a transformat repede in sperietura ca mosneagul ma astepta in fata usii, langa un brad impodobit, cu precis 1660 de crengute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Mademoiselle Oui, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena