
Dupa o jumatate de ora, cand am ajuns la serviciu am sunat-o pe mama si mi-a dictat reteta la telefon. Mi-a zis cam asa: Mai ai borcanul ala mare de 5 kile pe care ti l-am adus cu castraveti murati? No, in ala pui apa dar mai lasi liber asa de vreo 3 degete. Mai pui cam 10-12 linguri de zahar si amesteci pana se dizolva. Storci 2 lamai si dai drumu’ inauntru si la suc si la coji. Si vreo 4 ramurele de soc is de-ajuns. Acoperi borcanul cu o farfurie de-aia mica si il dai pe balcon, la soare vreo 3 zile, pana vezi bule sus. Daca nu sta la soare nu iese asa acidulata. Si dupa aia umpli sticle mai mici si le tii in frigider.
Zis, facut, baut.
Of, ce as bea si eu o socata... Of-Of-Of :(
RăspundețiȘtergereDa, si eu zic ca e buna socata.. vezi numa daca ii acidulata ca poate sa mai si puște!
RăspundețiȘtergereCand mai vii pe acasa mai da un semn de viata.